Bij ons staat de klant centraal. Door regelmatig interviews af te nemen, proberen wij keer op keer onze dienstverlening te verbeteren. Lees hier hun verhalen….

Boordevol nuttige informatie

Je vind hier 40 pagina’s met tips en uitleg over alle systemen en manieren van verduurzamen. En we leggen je uit hoe je dat verduurzamen aanpakt. Want niet iedereen wil meteen alles verbouwen, of in één keer een hoop geld investeren. Daarom helpen wij je met een plan van aanpak. Bovendien laten wij je zien waar je subsidies kunt vinden en wat de leenmogelijkheden zijn voor een duurzame verbouwing. Een greenpaper tjokvol supergoeie informatie dus!

Van binnen naar buiten

Want een huis verduurzamen heeft een volgorde. Het heeft geen zin de verwarming van je woning aan te pakken, als de isolatie niet op orde is. En als je een elektrische auto wil aanschaffen, moeten er misschien wat meer zonnepanelen op het dak. Zo ben je pas echt duurzaam bezig! Wij helpen je alle maatregelen op een rijtje te zetten, zodat je kunt zien wat bij jou past!

De beste oplossing

Bovendien hebben wij het Next Generation Woning stappenplan gemaakt voor jou. Met uitleg over elke bouwsteen. Zo ben je goed op de hoogte als je een adviseur bij je thuis uitnodigt en weet je welke bouwstenen goed gestapeld kunnen worden voor de beste oplossing.

Waar wacht je nog op? Dit greenpaper bieden wij jou gratis aan als een hulp om door het woud aan keuzes heen te komen!

Schrijf je nu in, en ontvang direct de Greenpaper

* verplichte velden