Greenpaper

Greenpaper

Wil je je woning verduurzamen of zelfs energieneutraal maken, maar heb je géén idee waar je moet beginnen? Dan is dit gratis greenpaper helemaal voor jou geschreven.
Image

Schrijf je nu in, en ontvang de gratis Greenpaper!

Gratis Greenpaper ontvangen

* indicates required

Ja, stuur mij dat gratis greenpaper. Ik krijg bovendien de nieuwsbrief met tips en aanbiedingen toegestuurd. (Onderaan elke nieuwsbrief kun je je met één klik weer uitschrijven. Wij geven je mailadres nooit door aan anderen).

Boordevol nuttige informatie

Je vind hier 40 pagina’s met tips en uitleg over alle systemen en manieren van verduurzamen. En we leggen je uit hoe je dat verduurzamen aanpakt. Want niet iedereen wil meteen alles verbouwen, of in één keer een hoop geld investeren. Daarom helpen wij je met een plan van aanpak. Bovendien laten wij je zien waar je subsidies kunt vinden en wat de leenmogelijkheden zijn voor een duurzame verbouwing. Een greenpaper tjokvol supergoeie informatie dus!
Image

Van binnen naar buiten

Want een huis verduurzamen heeft een volgorde. Het heeft geen zin de verwarming van je woning aan te pakken, als de isolatie niet op orde is. En als je een elektrische auto wil aanschaffen, moeten er misschien wat meer zonnepanelen op het dak. Zo ben je pas echt duurzaam bezig!Wij helpen je alle maatregelen op een rijtje te zetten, zodat je kunt zien wat bij jou past!
Image

De beste oplossing

Bovendien hebben wij het Next Generation Woning stappenplan gemaakt voor jou. Met uitleg over elke bouwsteen. Zo ben je goed op de hoogte als je een adviseur bij je thuis uitnodigt en weet je welke bouwstenen goed gestapeld kunnen worden voor de beste oplossing.
Image