Zonnepanelen

Zonne-energie is energie van de zon in de vorm van warmte en licht. Met zonne-energie wordt tegenwoordig meestal bedoeld de energie die mensen zelf met hun technologie opwekken direct vanuit van zonnestraling. Dit gebeurt op dit moment in Nederland vooral op twee manieren:

  • Zonnepanelen, welke het licht direct omzet in elektriciteit. Dit worden ook wel PV-panelen genoemd.
  • Zonnecollectoren is thermische zonne-energie waarbij zonlicht wordt omgezet in warmte.

Zonnepanelen van de hoogste kwaliteit met een hoog rendement!

Next Generation Woning heeft beschikking over een breed assortiment aan PV-producten van een hoge kwaliteit. Wij leveren zonnepanelen voor verschillende toepassingen en configuraties, geheel afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen. De juiste omvormers, montagesystemen, kabels & connectoren die hiervoor nodig zijn worden hierbij niet vergeten!

Kwaliteit, continuïteit, betrouwbaarheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij leveren uitsluitend producten die nauwkeurig zijn getest en hun dienst in de markt hebben bewezen. Onze A-merk zonnepanelen worden door onze toeleverancier vooraf middels een streekproef getest. Dit gebeurt door External Sun, een onafhankelijk onderzoeksinstituut. Zo bent u verzekerd van kwaliteit, zowel in poly-, mono- als full black-panelen.

Jaren garantie

Onze producten bieden zeer goede voorwaarden en garantie. Zo hebben wij omvormers en zonnepanelen met vanaf 12 jaar productgarantie én met 25-30 jaar opbrengstgarantie. Er zijn zelfs mogelijkheden tot garantieverlening. Bij door ons geleverde zonnepanelen is de garantie voor niet-Europese zonnepanelen herverzekerd. Dat betekent dat ook onze niet-Europese zonnepanelen voor u met een goede garantie op uw dak komen te liggen! 

Merken

Wij selecteren producten van hoge kwaliteit van verschillende merken, ook op aanvraag!

Montagesystemen Algemeen

Hoe worden zonnepanelen gemonteerd? Het montagesysteem is een belangrijk onderdeel van het PV-systeem. Het montagesysteem moet ervoor zorgen dat het zonnepaneel goed bevestigd zit en ook onder slechte weersomstandigheden vast blijft zitten. Daarnaast is een eenvoudige en veilige installatie ook een eigenschap waar een goed montagesysteem aan moet voldoen. CGE kiest voor de beste kwaliteit die op dit moment in de markt aanwezig is. 

Schuin daksysteem

Platdaksysteem

Onze bedrijfsvideo