NGW breidt uit: Wietze Otter de nieuwe leider van NGW Noord

Per 1 juni stapt Wietze Otter over van zijn werkgever Van Wijnen naar NGW Noord. Naast het leiden van de nieuwe NGW-vestiging in Friesland zal Wietze ook de inkoop van materialen op zich nemen.

In 2015 startte Jan Otter met zijn bedrijf om particulieren te helpen met het verduurzamen van hun woning. Naast zonnepanelen en zonneboilers plaatste hij warmtepompen en hielp verschillende mensen volledig van gas of stadsverwarming los te koppelen. Eerst heette het bedrijf nog CGE, maar al gauw werd dat omgedoopt tot Next Generation Woning (NGW). Zijn open en eerlijke informatie werd zeer gewaardeerd en de meeste klanten kwamen dan ook binnen via mond-tot-mondreclame.

Maar NGW groeit. En niet alleen dat, ook de marktomstandigheden zijn volledig veranderd. Systemen zijn moeilijk leverbaar en ook het vinden van installateurs is regelmatig een uitdaging. Jan Otter is dan ook verheugd dat zijn broer Wietze in het bedrijf instapt en de Friese vestiging vanuit Leeuwarden zal leiden. “Zo worden we nog een echt familiebedijf!”

Wietze Otter heeft veel ervaring in de bouwindustrie. Als teamleider en kwaliteitscoördinator voor prefab betonstructuren heeft hij veel ervaring met inkoop en planning. Zijn technische achtergrond is een welkome aanvulling in het NGW-team.

Woont u in of rondom Leeuwarden en bent u geïnteresseerd in het verduurzamen van uw woning? Download ons stappenplan en neem contact op. Wij helpen u graag!