SolarEdge RE-POWER aanbieding voor thuisbatterij

Heeft u een SolarEdge-systeem dat door ons is geïnstalleerd? Dan kunt u nu uw zonnepanelen heel aantrekkelijk uitbreiden met een thuisbatterij.

We gebruiken minder stroom van onze panelen dan we denken. In de eerste donut staat 30% en dit is de gemiddeld verbruikte eigen energie. 70% leveren we terug aan het net om later te verrekenen. De tweede donut toont 60% als groene energie. Met een accu verdubbelen we het verbruik van eigen energie.

Misschien dacht u al na over een thuisbatterij. Er zijn meerdere voordelen:

  • U maximaliseert het gebruik van de energie die u hebt opgewekt met uw eigen zonnepanelen.
  • De opgespaarde energie kunt u inzetten op het moment dat de energieprijs hoog is. Dat bespaart u geld, zeker bij een dynamisch energiecontract.
  • Als de stroom uitvalt – en die kans wordt steeds groter – heeft u stroom om deze periode te overbruggen.

De RE-POWER aanbieding

Is uw SolarEdge omvormer geschikt voor een batterij? Breid uw bestaande systeem uit met één 400V (1-fase) of twee 48V (3-fase) SolarEdge Home Batterijen en ontvang een VVV-voucher ter waarde van €400.

Deze actie geldt voor de SolarEdge HD Wave (RW0) vanaf productiejaar 2016, SolarEdge Home Wave (RW0) en Hub (RWB) en de StorEdge (RWS). Voor de 3-fase omvormers betreft het de SolarEdge Home Hub (RWB) en de StoreEdge (RWS).

Uw omvormer niet geschikt?

De 3-fase SolarEdge Home Wave omvormer (RW0) is niet geschikt voor aansluiting op een batterij, maar hiervoor is een speciale omruilactie gestart. Ruil uw omvormer in voor een nieuwe SolarEdge Home Hub omvormer met twee 48V SolarEdge Home Batterijen en ontvang een voucher ter waarde van €1.000.

Ehh… is mijn omvormer geschikt?

Geen idee welke omvormer u in uw systeem hebt zitten? Neem contact met ons op, dan kijken we er samen even naar. Heeft u al een bericht ontvangen over deze actie van SolarEdge zelf? Gefeliciteerd, dan komt u in aanmerking. Neem contact met ons op voor overleg of een afspraak.

Geen SolarEdge en misschien niet eens klant bij ons geweest? Maar wel interesse in een thuisaccu? Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor advies en aanschaf. Wij helpen u graag verder.

Meer informatie over de SolarEdge accu’s.