NGW zoekt nieuwe medewerkers!

Geen hoogtevrees?
Mooi, dan zoeken we jou!

VACATURE: MONTEURS VOOR ZONNEPANELEN

Wij groeien en dus zijn we op zoek naar nieuwe gedreven dak- en elektramonteurs (man/vrouw).

Wij bieden een baan waarin je kunt meegroeien met ons bedrijf en leuke collega’s. We vragen je om een enthousiaste houding, verantwoordelijkheidsgevoel en de bereidwilligheid om opleidingen te volgen, zodat je je nog verder kunt bekwamen in de montage.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Je bent samen met je team verantwoordelijk voor de montage van zonnepanelen en zonneboilers. Je draait je hand niet om voor dakwerk als het plaatsen van de onderconstructie. En je blijft hoffelijk tegen klanten bij binnenwerk zoals het aansluiten in de meterkast. Ieder team bestaat uit één of meer dak- en elektra monteurs.

Lekker buiten, lekker afwisselend, maar altijd in de regio Flevoland of Friesland. Bij goed functioneren en de juiste diploma’s mag je op termijn ook zelfstandig servicewerkzaamheden uitvoeren bij klanten.

WE ZOEKEN

Er is op dit moment plek voor 2 enthousiaste en gedreven medewerkers. Hoogtevrees heb je niet, ervaring is mooi meegenomen. Heb je geen ervaring, dan trainen we je on-the-job (je kunt het dak op!) en regelen we de noodzakelijke cursussen.

Een rijbewijs is mooi meegenomen.

AANBOD

Bij ons tref je een leuke, afwisselende en zelfstandige functie aan in een jonge en dynamische markt. Je functioneert onder de technische manager. Uitgangspunt is dat je na bepaalde tijd de werkzaamheden geheel zelfstandig zult verrichten.

De functie is fulltime. Contract voor bepaalde tijd met een optie op een contract voor onbepaalde tijd. Werktijden van 7:00 tot 16:00 uur of van 8:00 tot 17:00 uur (in overleg).

Salaris: in overleg, afhankelijk van opleiding en werkervaring.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:
  • Opleidingsmogelijkheden / training
  • Goede werksfeer in een klein team van 7 medewerkers.
  • Bij goed functioneren is een teambonus bespreekbaar.
  • Doorgroeimogelijkheden naar servicemonteur.
  • Een eigen bus waar je samen met je teamgenoot zelf verantwoordelijk voor bent (inclusief gereedschap, steiger- en beveiligingsmateriaal). De bus mag je ook gebruiken voor woon-werkverkeer binnen een straal van 25 km gerekend vanaf de vestiging in Almere.

Heb je interesse, stuur een overzicht van je werkervaring en je motivatie naar info@nextgenerationwoning.nl.