Start met energie besparen op Open Dag NGW Noord

Helemaal klaar met die hoge energieprijzen? Kom dan naar de Open Dag van Next Generation Woning Noord op zaterdag 3 juni! Hier hoor, zie en beleef je alles over duurzaam wonen.

De reden voor dit feestje? De opening van onze nieuwe vestiging in Friesland! Nu kunnen we u ook in en rond Leeuwarden van dienst zijn bij het verduurzamen van bestaande woningen. Ontmoet ons in onze nieuwe vestiging op Apolloweg 3G in Leeuwarden tussen 10 en 16 uur voor een drankje en een goed gesprek.

Wat is er te beleven? De Groene Karavaan staat opgesteld en vertelt je samen met NGW alles over het verduurzamen van je woning. Ook onze veelgeprezen partners zijn van de partij. Zo laat Koston graag hun technieken voor het isoleren van bestaande woningen zien. Stel al je vragen over isolatiemateriaal en de besparing die dat oplevert.

Reheat geeft een inkijkje in de werking van hun zonneboiler. Een fijn huis is bovendien een warm huis, dus Masterwatt toont hun elektrische verwarming en infraroodpanelen – de nieuwe behaaglijke manier om de luchttemperatuur een paar graden lager te zetten zonder comfort in te leveren.

In de informatie van Jaga kunt u zien hoe laagtemperatuurverwarming werkt en welke oogstrelende oplossingen zij daarvoor aanbieden. Of bekijk hoe u uw woning kunt voorzien van warmte én koeling met de airco-systemen van Nefit Bosch.

Kortom, wil je snel op de hoogte raken van alle mogelijkheden om je woonkosten te verlagen, kom dan naar de Open Dag van NGW Noord!

Zaterdag 3 juni tussen 10 en 16 uur
Apolloweg 3G in Leeuwarden